Din tannlege i Trondheim

Velkommen til Sanden Tannhelse – en moderne tannklinikk med sentral beliggenhet i Trondheim.

Erfarne tannleger med lokaler midt i Trondheim sentrum

Hos Sanden Tannhelse møter du erfarne tannleger med spesialisering innen ulike felt, som bryr seg om din tannhelse. Du finner oss sentralt i Trondheim sentrum, i Kongens gate 60.

Tannlegebesøk med deg i fokus

Når du besøker en tannlege hos Sanden Tannhelse, kan du føle deg helt trygg på at du er i de beste hender – uansett hva formålet med besøket ditt er. Enten du skal inn for en rutinemessig tannsjekk, om du ikke har besøkt tannlegen på lenge og er litt usikker på hvordan det står til med tennene dine eller om du kommer inn for å gjennomføre avtalt behandling – er vi her for å hjelpe deg, på dine premisser.

Våre tannleger er også spesialisert innen behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og vi har hjulpet mange med å gjennomføre nødvendig tannbehandling på tross av skrekken.

Bestill tannlegetime hos oss i dag

Hos oss møter du altså erfarne tannleger med spesialisering innen blant annet rotfylling, implantater, kjevekirurgi, tannregulering og mer. I tillegg tilbyr vi estetiske tannbehandlinger som tannbleking og skallfasetter.

Tannlegene hos Sanden Tannhelse står klare til å hjelpe deg med både akuttbehandling, å opprettholde generelt god tannhelse og å sørge for at du kan smile bredt! Bestill tannlegetime hos oss i dag.