Tannimplantater

Tannimplantater gir utrolige muligheter til å hjelpe deg som mangler én eller flere tenner til å få erstattet dem på en trygg og skånsom måte. Sanden tannhelse er en erfaren tannklinikk som kan hjelpe deg med tannimplantat i Trondheim.

Slik setter vi inn tannimplantat

Nesten alle tapte tenner kan erstattes med tannimplantat. Selve tannimplantatet er et feste, en liten skrue, av titan, som opereres inn i kjevebeinet. Tannimplantatet erstatter tannroten som mangler. På tannimplantatet fester vi en tannkrone eller tannbro. En tannkrone eller tannbro er et skall som dekker én eller flere tenner som er borte, eller som er veldig skadet. Tannimplantatet sammen med en bro eller krone vil gi et resultat som kjennes og ser naturlig ut.

Velg Sanden tannhelse for tannimplantat i Trondheim

Trenger du tannimplantat i Trondheim, er du i trygge hender hos Sanden tannhelse. Vi har utført implantatprotetikk siden 1996, og siden 2004 også den kirurgiske innsettingen av tannimplantat. Hos Sanden tannhelse kan du også ha rett til refusjon fra Helfo for innsetting av tannimplantat.

Når tenner er tapt som følge av tannkjøttsykdom eller ved andre tilstander der Folketrygden delfinansierer behandlingen, kreves spesiell kompetanse. Våre tannleger Bjørn Thunold og Ellen Grøntvedt har begge gjennomført kompetansegivende kurs i implantatprotetikk, og har rett til å utføre implantatprotetikk for Folketrygdens regning.

Det kreves også spesialkompetanse for selve den kirurgiske innsettingen av tannimplantater i kjeven. Dette kan kun utføres av kjeve- eller oralkirurg eller spesialist i periodonti. Hos oss utføres implantatkirurgi av dr. Thomas Klimowicz, hvis behandlingen skal delfinansieres av Folketrygden.

Pris på tannimplantat

 

Vi benytter i hovedsak tannimplantater fra ITI/Straumann. Vi tilbyr også en budsjettvariant. Tannimplantat krever nøye planlegging, og kan være en kostbar behandling. Vi veileder deg gjerne i refusjonsordningene og valg av tannimplantat til en pris som du kan innestå for.

 

Timebestilling Sanden Tannhelse
- din tannlege i Trondheim