Tannsjekk

På en vanlig tannlegesjekk undersøker vi munnhulen og kjevepartiet, og forebygger hull i tennene og sykdommer i tannkjøttet. Du bør gå til tannlegen for en tannundersøkelse minst én gang i året. Har det gått mer ett år siden sist, eller du tror at du kan ha behov for tannbehandling, er det på tide å bestille time for en tannlegesjekk. Bestill time her.

Dette skjer under en tannlegesjekk

Når du kommer til en tannlegesjekk, vil vi undersøke munnen og kjevepartiet. Først med sonde eller speil. Vi tar også røntgenbilder. Vi fjerner tannstein og misfarging av tennene. Vi gjør en grundig tannpuss og munnskylling for å forebygge hull i tennene og sykdommer i tannkjøttet. Vi gir også veiledning om godt tannstell og munnhygiene. Om tannlegesjekken skulle vise at du har begynnende tann- eller tannkjøttproblemer, blir vi enige om behandlingen videre, gjør et kostnadsoverslag, og setter opp en ny timeavtale. 

Er du redd for å gå til tannlegen?

Fortell oss om hvordan du har det, så vi kan vise hensyn. På Sanden tannhelse har vi spesiell trening i å ta imot pasienter med tannlegeskrekk. Når du kommer til oss for tannlegesjekk, er tannundersøkelsen grundig, men hensynsfull og skånsom. Du får alltid tilbud om lokalbedøvelse ved tannbehandling. Vi tilbyr også en del tannbehandlinger i narkose.

 

Timebestilling Sanden Tannhelse
- din tannlege i Trondheim