Tenner for livet

Sanden 0007-brosjyre1

Du ønsker sterke tenner som er problemfrie i bruk, og som er vakre i smilet ditt. Dette er vårt mål når vi planlegger behandling og vedlikehold av dine tenner.

For at du skal få best mulig behandling er det viktig med en grundig undersøkelse. Den består av en klinisk undersøkelse av munn og kjever, en del røntgenbilder og kanskje fotos. Etter dette  diskuterer vi med deg hva vi skal gjøre, og når vi er enige utarbeides en individuell behandlingsplan og et kostnadsoverslag før timeavtaler settes opp.

Du får alltid tilbud om lokalbedøvelse ved tannbehandling.

Er du redd for tannbehandling?  Det er viktig at du forteller oss om din frykt slik at vi kan ta hensyn til det. Du kan være trygg på at vi som du ønsker at tannbehandlingen skal medføre minst mulig ubehag. Dette prioriterer vi høyt. Tannlegeskrekk er svært forskjellig fra person til person. Det er derfor viktig at vi etablerer en god kommunikasjon tidlig for å avdekke "hvor det sitter". Til hjelp i dette arbeidet bruker vi ofte  et strukturert spørreskjema. Dette kan vi sende deg pr post eller e-mail i forkant av besøket slik at  vi kan forberede oss til det første møtet.  Innholdet i timen er det du som bestemmer.

 

Timebestilling Sanden Tannhelse
- din tannlege i Trondheim