"usynlig" tannregulering

Et rettere smil er nærmere enn du tror.

Tannregulering er ofte assosiert med "togskinner" og metallklosser på tennene. Dagens teknologi har revolusjonert dette, og i dag finnes det flere løsninnger for å flytte på tenner, uten at dette er påfallende. 

Vi ved Sanden Tannhelse kan tilby såkalte "Clear aligners" (invisalign), som er avtagbare skinner som mann bytter regelmessig. Vi kan også tilby såkalte clear smile brace, eller blank/hvit tannregulering, som er et rimeligere alternativ.  Spør oss gjerne om dette! 

Med Invisalign kan du rette opp tennene dine med en serie spesialtilpassede plastskinner som er avtagbare og nesten usynlige. Du bytter ut skinnen regelmessig og erstatter den med en ny.  Du vil se at tennene dine flytter på seg litt etter litt, frem til ønsket resultat er oppnådd. Tidsmessig er dette fra 3 - 18 mnd. Invisalign kan i svært mange tilfeller erstatte behovet for konvensjonell tannregulering med faste skinner på tennene. 

Behandling med invisalign begynner å bli mer og mer vanlig også i Norge. I verden har over 3 millioner mennesker fått slik behandling med svært gode resultater. 

Ønsker du å korrigere tannstillingen, men ikke ha fast stålaperatur, vil Invisalign være et naturlig valg. 

Ta kontakt for en forundersøkelse og nøye behandlingsplanlegging.

 

invisalign