"usynlig" tannregulering

Et rettere smil er nærmere enn du tror.

Tannregulering er ofte assosiert med "togskinner" og metallklosser på tennene. Dagens teknologi har revolusjonert dette, og i dag finnes det flere løsninnger for å flytte på tenner, uten at dette er påfallende. 

Vi ved Sanden Tannhelse kan tilby såkalte "Clear aligners" (Invisalign eller ClearSmile ), som er avtagbare skinner som byttes regelmessig. Vi kan også tilby såkalte ClearSmile Brace, eller blank/hvit tannregulering. Dette går raskere, kan ta mer komplisert forflytning og er betydelig rimeligere enn f.eks Invisalign. Spør oss gjerne om de ulike tilbudene, så kan vi sammen se hvordan vi kan rette på tennene dine!

Med Invisalign eller ClearSmile kan du rette opp tennene dine med en serie spesialtilpassede plastskinner som er avtagbare og nesten usynlige. Du bytter ut skinnen regelmessig og erstatter den med en ny.  Du vil se at tennene dine flytter på seg litt etter litt, frem til ønsket resultat er oppnådd. Tidsmessig er dette fra 3 - 18 mnd. Invisalign kan i svært mange tilfeller erstatte behovet for konvensjonell tannregulering med faste skinner på tennene. 

Prisen varierer fra 20-60.000,- 

Ta kontakt for en forundersøkelse og nøye behandlingsplanlegging.

 

invisalign