Ofte stilte spørsmål

Du kan også finne flere spørsmål og svar, eller selv stille oss spørsmål på vår Facebookside

Det iser i tennene. Er det hull?
Det kan det selvfølgelig være, men vi opplever at det som oftest er bagateller, og at det gjerne går over av seg selv. Årsaken kan være hard tannbørsting, påvirkning av sur drikke. Det vanligste er at hull gir ikke symptomer. Hvis isingen utløses spesielt av varme, eller kommer spontant uten ytre påvirkning f.eks om natten, kan det være tegn på at tannerven er syk eller skadet. Da kan det være lurt å ringe oss.

Hvor mye koster det?
Tannbehandling er individuelle tjenester. Ingen tannsett er like og alle problemstillinger er ikke kjent før behandlingen starter. Det blir derfor umulig å gi en fast pris på hva det koster å løse en oppgave i munnen din, men etter en grundig undersøkelse og planlegging kan vi gi et godt kostnadsoverslag. Vi har utarbeidet en prisliste som gir stykkpriser på de fleste ytelsene, og som vil relatere seg til overslaget på en rimelig oversiktlig måte. Vi vil underveis holde deg orientert om vesentlige avvik fra overslaget.

Må det gjøre vondt hos tannlegen?
Ingen kan love deg smertefri behandling, men dagens midler og metoder for lokalbedøvelse gir svært effektiv smertekontroll. Det finnes dessverre situasjoner da 100% smertefrihet ikke kan oppnås, men det finnes veier rundt- i ekstreme tilfeller med narkose.

 

 

Bestill tannlegetime hos Sanden Tannhelse
- din tannlege i Trondheim