Studentrabatt på tannlege

God studentrabatt på tannlegetime

Sanden tannhelse tilbyr undersøkelse hos tannlege til redusert pris: kr 850,- for studenter. I tillegg kan du som student få refundert kr 250,- fra SiT. Se mer nedenfor. Det betyr undersøkelse hos tannlege med studentrabatt og refusjon til kun kr 500,-.

Husk å oppgi at du er student ved timebestilling, ettersom ikke alle tannlegene ved senteret omfattes av ordningen med studentrabatt. Husk også å ta med gyldig studentbevis.

NB! I covid-19  tider har vi et økt hygienetillegg som dessverre setter prisen opp til ca 950 for undersøkelse

Refusjon av tannhelseutgifter fra SiT

Studentsamskipnaden i Trondheim (SiT) har en meget god refusjonsordning for tannhelseutgifter, som vi er glade for å kunne være omfattet av. SiT dekker store deler av nødvendig tannbehandling: SiT dekker kr 250,- til ordinær tannundersøkelse, som alle anbefales å få gjort minst én gang i året, og kan også dekke deler av ytterligere tannbehandling etter egne regler. For nærmere informasjon og søknadskjema, se SiTs side om tannhelserefusjon.

NB! For deg som er født i 2000 eller senere

Den offentlige tannhelsetjenesten er gratis til og med det året du fyller 18 år. Det året du fyller 19 eller 20 år, uansett når på året du er født, har du fortsatt rett til rimeligere tannbehandling i den offentlige tannhelsetjenesten. Er du født i år 2000 eller senere, vil vi derfor anbefale å ta kontakt med et offentlig tannlegekontor.

HUSK å oppgi at du er student ved timebestilling, da ikke alle tannlegene ved senteret tilbyr studentrabatt. Husk også studentbevis. 

Bestill tannlegetime hos Sanden Tannhelse
- din tannlege i Trondheim