Timebestilling for tannlege

Takk for at du begynner deg av vår timebestilling hos tannlege i Trondheim på nett. Det gjør at vi kan yte en bedre tjeneste til deg som pasient. I skjemaet nedenfor kan du bestille tannlegetime hos Sanden tannhelse. Du kan også bruke skjemaet til å avbestille tannlegetime som du tidligere har fått oppsatt. Du får bekreftelse fra oss så raskt som mulig.

Har du behov for akutt tannlegehjelp, ring oss på tlf. 73 52 71 73.

Husk å møte til bestilt tannlegetime

Hvis du blir forhindret i å møte til avtalt tannlegetime, setter vi pris på å motta avbestillingen så raskt som mulig. Det gjør at vi kan tilby timen til noen andre. Timeavtaler kan endres fritt uten ekstra kostnader inntil 24 timer før oppsatt time. Avbestillinger av tannlegetime senere enn 24 timer før oppsatt time, eller uteblivelse fra avtalt time, vil bli belastet med ordinær timepris.

Vi har en SMS-tjeneste som sender deg en påminnelse om din kommende tannlegetime. Tjenesten er levert av en tredjepart, så vi kan dessverre ikke garantere for at tjenesten er oppe og går til enhver tid. Derfor er du som pasient selv ansvarlig for å huske å møte tidsnok til oppsatt time.

 

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Du må godkjenne personvernopplysningene

Personvernopplysninger

Invalid Input